به گزارش مشرق به نقل ازفارس ، جواد محمودي ظهر امروز در کارگروه مخاطرات زيست محيطي در اروميه اظهار داشت: با اختصاص اعتباري به ميزان 6 هزار و 800 ميليارد ريال انتقال آب از حوزههاي ديگر به درياچه اروميه آغاز شده از اين رو دستگاههاي مختلف به طور جدي اقدامات اجرايي را پيگيري ميکنند.
وي تصريح کرد: براي بارور کردن ابرها نيز مسائل مهم و کاربردي مختلفي در طول جلسههاي مختلف توسط مسئولان دستگاههاي مختلف به تصويب رسيده لذا اعتبار مورد نياز براي آغاز بارور کردن ابرها نيز اختصاص يافته تا به زودي مصوبات عملياتي ميشود.
اين مقام مسئول خاطرنشان کرد: اگر تبعات مخرب ناشي از خشکي تدريجي درياچه اروميه جدي گرفته نشود در آينده نزديک اين درياچه به عامل مهم در آلايندگي هوا تبديل ميشود و از اين موضوع نه تنها مردم اروميه بلکه مردم سه استان مجاور درياچه اروميه نيز متأثر ميشوند.
محمودي در ادامه سخنان خود به نقش موثر سيستم حمل و نقل در آلودگي هوا اشاره کرد و بيان داشت: وسايل نقليه شخصي نقش زيادي در آلودگي هوا دارند از اين رو با اجراي موفق قانون هدفمندي يارانهها مردم به ناوگان عمومي گرايش پيدا ميکنند.
وي اضافه کرد: با اجراي قانون هدفمند کردن يارانهها شيوه ساخت و مونتاژ وسايل نقليه در کارخانهها تغيير ميکند بدين ترتيب به خاطر رعايت مسائل فني ميزان آلودگي هوا از طريق خودروها کاهش پيدا ميکند.
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي در ادامه به اهميت ايجاد کمربند سبز در اطراف استان به ويژه در اروميه تأکيد کرد و گفت: هم اکنون اين موضوع به صورت جدي توسط کارشناسان دستگاههاي مختلف دنبال ميشود همچنين اعتبار مورد نياز به موقع تأمين و تزريق ميشود.
اين مسئول به يکي از مشکلات موجود در راستاي اجراي طرح کمربند سبز در اروميه اشاره کرد و يادآور شد: زمينهاي اطراف اروميه اغلب در مالکيت اشخاص است، ولي با اين وجود تلاش ميشود با جلب رضايت مالکان اين طرح در سطح وسيع براي تأمين هواي پاک و سالم اجرا شود.